Shkolla Naim Frashëri, Elbasan 1940

Pjesë e Shkolla Naim Frashëri, Elbasan 1940

Renditja: 526 (25 shikime)

“Shkolla Naim Frashëri, Elbasan 1940”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/18609

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.