Shkolla Qemal Baholli, lagjia Dylgjer Hysen, 1942

1942

Mësues Sejdin Vyshka

Të dhëna

Përshkrimi
Mësues Sejdin Vyshka
Data
1942
Kontribuesi
Z. Hyqmet Shingjergji
Origjina
Arkivi personal i Z. Hyqmet Shingjergji

Renditja: 3365 (4 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.