1936, Elbasan. Piknik në Bushek

1936

Ne foto : Ulur nga e majta në të djathtë i fundit Abdyl Bajraktari

Të dhëna

Përshkrimi
Ne foto : Ulur nga e majta në të djathtë i fundit Abdyl Bajraktari
Data
1936
Kontribuesi
Z. Fetah Biza
Origjina
Arkivi i Familjes Bajraktari

Position: 4406 (1 views)

“1936, Elbasan. Piknik në Bushek”, 1936, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/18631

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.