Ahmed Dakli, Dëftesë Punësimi e Nënpunësit Civil të Shtetit, 1939

1939

Ky dokument është pjesë e dosjes së Nënpunësit të Shtetit për Ahmed Daklin. Në të janë të rreshtuara punësimet e tij në administratën e Shtetit Shqiptar që nga krijimi i tij si dhe pagesat për çdo pozicion. Dokumenti është plotësuar në vitin e fundit të karrierës së tij politike, nga vetë Ahmed Dakli.

Të dhëna

Përshkrimi
Ky dokument është pjesë e dosjes së Nënpunësit të Shtetit për Ahmed Daklin. Në të janë të rreshtuara punësimet e tij në administratën e Shtetit Shqiptar që nga krijimi i tij si dhe pagesat për çdo pozicion. Dokumenti është plotësuar në vitin e fundit të karrierës së tij politike, nga vetë Ahmed Dakli.
Burimi
AQSH
Kontribuesi
Z. Kastriot Dervishi
Data
1939

Grupet e materialeve

Renditja: 3182 (5 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.