Dekreti i emërimit të Ahmed Daklit, si Kryetar I Bashkisë së Durrësit, 14/07/1939

Pjesë e Dekreti i emërimit të Ahmed Daklit, si Kryetar I Bashkisë së Durrësit, 14/07/1939

Renditja: 1344 (9 shikime)

“Dekreti i emërimit të Ahmed Daklit, si Kryetar I Bashkisë së Durrësit, 14/07/1939”, 1929, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/18744

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.