Librezë Punësimi e Nënpunësit të Shtetit për Ahmed Daklin, 1939

1939

Ky dokument si dhe të tjerët më parë gjenden në dosjen e nënpunësit në Regjistrin e Nënpunësit të Shtetit në AQSH.

Të dhëna

Përshkrimi
Ky dokument si dhe të tjerët më parë gjenden në dosjen e nënpunësit në Regjistrin e Nënpunësit të Shtetit në AQSH.
Burimi
AQSH
Kontribuesi
Z. Kastriot Dervishi
Data
1939

Grupet e materialeve

Renditja: 2675 (6 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.