Oficierë e ushtarë austriak tue dale prej meshës shejtë 1916

1916

Oficierë e ushtarë austriak tue dale prej meshës shejtë 1916 të dielën e Pashkve në katedralen e Shën Stefanit në Shkodër.

Të dhëna

Përshkrimi
Oficierë e ushtarë austriak tue dale prej meshës shejtë 1916 të dielën e Pashkve në katedralen e Shën Stefanit në Shkodër.
Data
1916
Kontribuesi
Z. Pjetër Logoreci

Grupet e materialeve

Position: 3095 (2 views)

“Oficierë e ushtarë austriak tue dale prej meshës shejtë 1916”, 1916, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 29 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/18778

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.