Atë Justin Rrota në dhomën e tij.

Atë Justin Rrota në dhomën e tij në Kuvendin Franceskan të Arrës së Madhe

Të dhëna

Përshkrimi
Atë Justin Rrota në dhomën e tij në Kuvendin Franceskan të Arrës së Madhe
Kontribuesi
Z. Pjetër Logoreci

Grupet e materialeve

Renditja: 3844 (1 shikime)

“Atë Justin Rrota në dhomën e tij.”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 gusht 2022, http://adsh.al/s/adsh/item/18792

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.