I madhi patër Justin Rrota,vepra dhe personi i të cilit ranë viktima të komunizmit

Pjesë e I madhi patër Justin Rrota,vepra dhe personi i të cilit ranë viktima të komunizmit

Renditja: 1546 (10 shikime)

“I madhi patër Justin Rrota,vepra dhe personi i të cilit ranë viktima të komunizmit”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/18800

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.