Ibrahim Velencia, pas shtetëzimit të të gjithë pasurisë duke punuar punëtor ndërtimi, Elbasan 28 Tetor 1959

1959-10-28

Të dhëna

Data
28 tetor 1959
Kontribuesi
Z. Hysen Velencia
Origjina
Arkivi i familjes Velencia

Grupet e materialeve

Position: 960 (9 views)

“Ibrahim Velencia, pas shtetëzimit të të gjithë pasurisë duke punuar punëtor ndërtimi, Elbasan 28 Tetor 1959”, 1959-10-28, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/18826

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.