Ibrahim Velencia, tregtar i madh elbasanas , Romë 1942

1942

Të dhëna

Data
1942
Kontribuesi
Z. Hysen Velencia
Origjina
Arkivi i familjes Velencia

Grupet e materialeve

Position: 109 (153 views)

“Ibrahim Velencia, tregtar i madh elbasanas , Romë 1942”, 1942, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/18828

Komentoni

Deni Bishqemi

Personazhe te ndritur te qytetit. Komshinjte a babit tim,qe nuk i hiqte nga goja. njerez te jashtezakonshem!

7 qer 2021

Flag inappropriate

Përgjigju

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.