1939, Itali, Romë, Sami Baholli dhe Qemal Stafa, miq elbasanas.

Pjesë e 1939, Itali, Romë, Sami Baholli dhe Qemal Stafa, miq elbasanas.

Renditja: 574 (18 shikime)

“1939, Itali, Romë, Sami Baholli dhe Qemal Stafa, miq elbasanas.”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/18861

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.