1931, Çertifikatë lindje e lëshuar nga Bashkia e Elbasanit.

1931

Të dhëna

Titulli (Dublin Core)
1931, Çertifikatë lindje e lëshuar nga Bashkia e Elbasanit.
Data (Dublin Core)
1931
Kontribuesi (Dublin Core)
Z. Veli Stafa
Burimi i materialit (Dublin Core)
Arkivi i Z. Veli Stafa
Zona (Dublin Core)
Elbasan
Përmbajtja (Bibliographic Ontology)
1931, Çertifikatë lindjeje e Sabire Stafës (06. 05. 1888) e bija e Hamide dhe Veli Stafa, lëshuar nga Bashkia e Elbasanit.

Grupet e materialeve

“1931, Çertifikatë lindje e lëshuar nga Bashkia e Elbasanit.”, 1931, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 13 qershor 2021, http://adsh.al/s/adsh/item/18863

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera