Organizata Bashkimi duke parakaluar me flamurin kombëtar, Tiranë 1924

1924

Të dhëna

Titulli (Dublin Core)
Organizata Bashkimi duke parakaluar me flamurin kombëtar, Tiranë 1924
Kontribuesi (Dublin Core)
Z. Veli Stafa
Data (Dublin Core)
1924
Origjina (Dublin Core)
Arkivi i Z. Veli Stafa
Zona (Dublin Core)
Tiranë
Përmbajtja (Bibliographic Ontology)
Intelektualët elbasanas që mbaronin studimet jashtë shtetit, në Austri, Gjermani dhe Itali, kanë qenë gjithmonë promovues dhe pjesëmarrës në evenimentet e mëdha të ngjarjeve të kohës në gjysmën e parë të shek. XX.
I tillë ka qenë kontributi i intelektualit Ahmet Burburia, i mirënjohur në Elbasan dhe një nga njerëzit që mbahet mend për vlerat e tij intelektuale.

1924, Tiranë, Organizata Bashkimi duke parakaluar me flamur kombëtar. Në krah të majtë të flamurmbajtësit ëshë edhe përfaqësuesi nga Elbasani, Ahmet Burburia, intelektual dhe patriot i respektuar.

“Organizata Bashkimi duke parakaluar me flamurin kombëtar, Tiranë 1924”, 1924, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 13 qershor 2021, http://adsh.al/s/adsh/item/18873

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera