Avokati Fejzullah Sejdini, Tiranë 23. 11. 1926

1926

Të dhëna

Titulli (Dublin Core)
Avokati Fejzullah Sejdini, Tiranë 23. 11. 1926
Kontribuesi (Dublin Core)
Z. Veli Stafa
Data (Dublin Core)
1926
Origjina (Dublin Core)
Arkivi i Z. Veli Stafa
Zona (Dublin Core)
Tiranë
Përmbajtja (Bibliographic Ontology)
Familjet e nderuara elbasanase me lidhjet e tyre fisnore, ishin garanci shumë e mirë për trashëgiminë e vlerave atdhetare dhe intelektuale njëkohësisht. E tillë ishte ajo mes familjes së Hasan Stafa (babai i Veli, Qemal, Alajdin dhe Jalldiz Stafa) me familjen Sejdini në Elbasan.
1926. 11. 23, Tiranë, Avokat Fejzullah Sejdini në mes, djali i Hysen Sejdinit dhe nipi i Kasem Sejdinit bashkë me Alajdin Stafa (majtas) dhe Qemal Stafa djathtas.

“Avokati Fejzullah Sejdini, Tiranë 23. 11. 1926”, 1926, Arkiva Dixhitale Shqiptare, aksesuar më 13 qershor 2021, http://adsh.al/s/adsh/item/18875

Komentoni

Asnjë koment deri tani! Bëhu komentuesi i parë!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Arkivat e zonave të tjera