Internati i nxënësve të shkollës Normale 1939

1939

Kjo godinë është internati, ku strehoheshin studentët e Normales së Elbasanit në vitet 1948-1942, ishte pronë e Ali Agjah bej Biçakçiu.

Të dhëna

Përshkrimi
Kjo godinë është internati, ku strehoheshin studentët e Normales së Elbasanit në vitet 1948-1942, ishte pronë e Ali Agjah bej Biçakçiu.
Periudha
1938 – 1939
Data
1939
Kontribuesi
Z. Myrteza Poshi
Origjina
Arkivi i Z. Reis Poshi
Zona
Elbasan

Position: 2340 (3 views)

“Internati i nxënësve të shkollës Normale 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/18880

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
Klasa e dytë "B" e gjimnazit të Gjirokastrës, viti shkollor 1934-1935. Lidhje me materiale të tjera Imazh