Inagurimi i përmendores kushtuar luftëtarëve kolonjare të rënë gjatë Luftës së Parë Botnore. Nëndor 1938

1938-11

Në qendër asht Filip Çeka. Realizuar në Nëndor 1938 me rastin e 25 vjetorit te Pamvarësisë. Kjo përkon me inagurimin e përmendores kushtuar luftëtarëve kolonjare të rënë gjatë Luftës së Parë Botnore. Filip Çeka në detyrën e n/prefektit të Kolonjës mban fjalën e rastit. Obelisku ( permendorja) asht realizuar nga mjeshtri Odise Paskali. Në rresht të parë dallohen dhe motrat e mbretit Zog. - shënimi nga Z. Engjëll Çeka, djali i Filip Çekës.

Të dhëna

Përshkrimi
Në qendër asht Filip Çeka. Realizuar në Nëndor 1938 me rastin e 25 vjetorit te Pamvarësisë. Kjo përkon me inagurimin e përmendores kushtuar luftëtarëve kolonjare të rënë gjatë Luftës së Parë Botnore.
Filip Çeka në detyrën e n/prefektit të Kolonjës mban fjalën e rastit.
Obelisku ( permendorja) asht realizuar nga mjeshtri Odise Paskali.
Në rresht të parë dallohen dhe motrat e mbretit Zog. - shënimi nga Z. Engjëll Çeka, djali i Filip Çekës.
Data
nëntor 1938
Kontribuesi
Z. Engjëll Çeka
Origjina
Nga arkivi i Shtëpisë Çeka
Pronësia Intelektuale
Kontribuesi
Të drejtat e përdorimit
Me lejen e kontribuesit.
Zona
Kolonjë

Position: 961 (9 views)

“Inagurimi i përmendores kushtuar luftëtarëve kolonjare të rënë gjatë Luftës së Parë Botnore. Nëndor 1938”, 1938-11, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 29 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/18886

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
Nënprekfekti i Ersekës, Filip Çeka me qark-komandantin. Foto e viteve 30. Lidhje me materiale të tjera Imazh