Ing. Abdyl Sharra me bashkëshorten Nimete Beshiri. Romë 1942.

1942

Ceremonia e martesës në Romë e Ing Abdyl Sharra, një nga viktimat e terrorit komunist.

Të dhëna

Përshkrimi
Ceremonia e martesës në Romë e Ing Abdyl Sharra, një nga viktimat e terrorit komunist.
Data
1942
Kontribuesi
Z. Myrteza Poshi
Origjina
Arkivi familiar i Z. Myrteza Poshi.
Të drejtat e përdorimit
Me lejen e kontribuesit.

Position: 1172 (7 views)

“Ing. Abdyl Sharra me bashkëshorten Nimete Beshiri. Romë 1942.”, 1942, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/18897

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
Klasa e dytë "B" e gjimnazit të Gjirokastrës, viti shkollor 1934-1935. Lidhje me materiale të tjera Imazh