Dyqani i Sif Dodbibës (sahatçi), Elbasan 1940

1940

Dyqani i Sif Dodbibës (sahatçi), tek vendi përballë Sahatit, pranë bonboneri Roma, më vonë Moska, para portës së kalasë, Elbasan 1940.

Të dhëna

Përshkrimi
Dyqani i Sif Dodbibës (sahatçi), tek vendi përballë Sahatit, pranë bonboneri Roma, më vonë Moska, para portës së kalasë, Elbasan 1940.
Data
1940
Kontribuesi
Z. Frederik Dodbiba
Origjina
Arkivi fotografik i Z. Frederik Dodbiba
Zona
Elbasan

Position: 3095 (2 views)

“Dyqani i Sif Dodbibës (sahatçi), Elbasan 1940”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 29 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/18906

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.