Familja Floqi, Elbasan 1936

1936

Në foto (sipas shënimit), nga e majta: Eleonora Floqi, Burbuqe Floqi, Irena Floqi, Agron Floqi, Anastasija, Polikseni Dodbiba (Nosi), Thanas Floqi dhe Emili Dodbiba.

Të dhëna

Përshkrimi
Në foto (sipas shënimit), nga e majta: Eleonora Floqi, Burbuqe Floqi, Irena Floqi, Agron Floqi, Anastasija, Polikseni Dodbiba (Nosi), Thanas Floqi dhe Emili Dodbiba.
Data
1936
Kontribuesi
Z. Frederik Dodbiba
Origjina
Arkivi fotografik i Z. Frederik Dodbiba
Zona
Elbasan

Renditja: 2048 (5 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.