Klasë e normales me mësues Dhimitër Shutëriqin. Elbasan, vitet 1940

1940

Klase e shkollës NORMALE në vitet 1940, me mësues Dhimitër Shutëriqin. Në krah të djathtë të tij, e ulur në gjunjë, Veronika Shutëriqi. Fotoja është shkrepur në banesat e familjes Dakli në lagjen Kala, ku Normalja ka qenë e vendosur gjatë gjysmës së dytë të viteve 1930 fillimit të viteve 1940.

Të dhëna

Përshkrimi
Klase e shkollës NORMALE në vitet 1940, me mësues Dhimitër Shutëriqin. Në krah të djathtë të tij, e ulur në gjunjë, Veronika Shutëriqi. Fotoja është shkrepur në banesat e familjes Dakli në lagjen Kala, ku Normalja ka qenë e vendosur gjatë gjysmës së dytë të viteve 1930 fillimit të viteve 1940.
Data
1940
Kontribuesi
Z. Genc Tirana
Origjina
Arkivi familjar i Z. Genc Tirana

Grupet e materialeve

Position: 2641 (3 views)

“Klasë e normales me mësues Dhimitër Shutëriqin. Elbasan, vitet 1940”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 9 dhjetor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/19144

Komentoni

Aleksandra

I think the girl with dark hair to the right of the teacher (on the photo to the left) is Didi Bicaku.

8 gush 2022

Flag inappropriate

Përgjigju

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.