Ekipi i Basketbollit të femrave i Flamurtarit të Vlorës.

Petrit Stefa, Pjereta Sadushi , Elona Merkaj, Teuta Birce, Afroditi Latsi, Enkela Aliko, Vjollca Jaupi Jaupllari, Eleni Ruci Beli, Valbona Brinja, Launela Dautaj, Agim Dalipi dhe Mirela Cala Tucci

Të dhëna

Përshkrimi
Petrit Stefa, Pjereta Sadushi , Elona Merkaj, Teuta Birce, Afroditi Latsi, Enkela Aliko, Vjollca Jaupi Jaupllari, Eleni Ruci Beli, Valbona Brinja, Launela Dautaj, Agim Dalipi dhe Mirela Cala Tucci
Kontribuesi
Z. Ilir Balili
Zona
Vlorë

Position: 1804 (2 views)

“Ekipi i Basketbollit të femrave i Flamurtarit të Vlorës.”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 21 shtator 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/19329

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.