Princ Vidi në Durrës

Pjesë e Princ Vidi në Durrës

Renditja: 1886 (7 shikime)

Aleksandër Cangonja, “Princ Vidi në Durrës”, 1914, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/19353

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.