Durrës viti 1940, shfaqe festive ku të pranishëm janë ushtarët e marinës fashiste. Në sfond vila e mbretit Zog !

Pjesë e Durrës viti 1940, shfaqe festive ku të pranishëm janë ushtarët e marinës fashiste. Në sfond vila e mbretit Zog !

Renditja: 2386 (4 shikime)

“Durrës viti 1940, shfaqe festive ku të pranishëm janë ushtarët e marinës fashiste. Në sfond vila e mbretit Zog !”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/19589

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.