Xhamia Varosh Durrës, vitet 1920 !

Pjesë e Xhamia Varosh Durrës, vitet 1920 !

Renditja: 2198 (6 shikime)

“Xhamia Varosh Durrës, vitet 1920 !”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/19591

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.