Durrësi 1912

Pjesë e Durrësi 1912

Renditja: 1540 (8 shikime)

“Durrësi 1912”, 1912, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/19611

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.