Divizioni alpin "Julia" parakalon në sheshin "Liria" Durrës Prill 1939

Pjesë e Divizioni alpin "Julia" parakalon në sheshin "Liria" Durrës Prill 1939

Renditja: 2698 (6 shikime)

“Divizioni alpin "Julia" parakalon në sheshin "Liria" Durrës Prill 1939”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/19951

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.