Banka Kombëtare e Shqipërisë dega Durrës

Pjesë e Banka Kombëtare e Shqipërisë dega Durrës

Renditja: 553 (24 shikime)

“Banka Kombëtare e Shqipërisë dega Durrës”, 1928, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/19953

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.