Durrës 1914, Mbreti i Shqipërisë apo Princ Vidi sëbashku me Princeshën Sofi në dalje të një godine

Pjesë e Durrës 1914, Mbreti i Shqipërisë apo Princ Vidi sëbashku me Princeshën Sofi në dalje të një godine

Renditja: 2536 (5 shikime)

“Durrës 1914, Mbreti i Shqipërisë apo Princ Vidi sëbashku me Princeshën Sofi në dalje të një godine”, 2021-07-17, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/19961

Komentoni

Paolo Muner

Non mi sembra il Konak, perché, all'ingresso principale, c'era una breve scalinata, e le finestre del pianoterra erano tutte munite di inferriate. All'ingresso, si nota un Ufficiale di Marina, dall'Uniforme quasi certamente austro-ungarico. Però non mi sembra nemmeno il Consolato a.u..

17 korr 2021

Flag inappropriate

Reply

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.