Bashkia e Vlorës, ish-konsullata Italiane

Pjesë e Bashkia e Vlorës, ish-konsullata Italiane

Renditja: 841 (13 shikime)

“Bashkia e Vlorës, ish-konsullata Italiane”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20530

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.