Vajza të Normales dalë tek Shkolla e Gocave. Elbasan 1942

1942

Në foto : Flutra Dedej me shoqet e saj. (Motra e Hysen, Sulejman dhe Kujtim Dedej)

Të dhëna

Përshkrimi
Në foto : Flutra Dedej me shoqet e saj. (Motra e Hysen, Sulejman dhe Kujtim Dedej)
Data
1942
Kontribuesi
Z. Rubens Dedej
Origjina
Arkivi i Familjes Dedej
Formati
JPG
Lënda
Arsimi, Shkolla Normale

Renditja: 790 (16 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.