Një i ri poliglot i talentuar.

1920

Një i ri poliglot i talentuar. Ky djalë shqiptar, më i miri i klasës flet pesë gjuhë të ndryshme. Ai është i punësuar nga punonjësit e ndihmës së Kryqit të Kuq Amerikan si përkthyes dhe lajmëtar. Djali nuk ka bërë as një ditë shkollë, por ka mësuar nga babai i tij, prefeti i Tiranës, i cili ka qenë diplomuar në Kolegjin Amerikan në Konstandinopojë.

Të dhëna

Përshkrimi
Një i ri poliglot i talentuar. Ky djalë shqiptar, më i miri i klasës flet pesë gjuhë të ndryshme. Ai është i punësuar nga punonjësit e ndihmës së Kryqit të Kuq Amerikan si përkthyes dhe lajmëtar. Djali nuk ka bërë as një ditë shkollë, por ka mësuar nga babai i tij, prefeti i Tiranës, i cili ka qenë diplomuar në Kolegjin Amerikan në Konstandinopojë.
Data
1920
Origjina
Koleksioni i Kryqit të Kuq Amerikan
Pronësia Intelektuale
Publike
Të drejtat e përdorimit
Publike
Formati
JPG
Gjuha
Anglisht
Zona
Tiranë

Renditja: 1994 (8 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.