Fshatare shqiptare e zonës së nën Shkodrës.

Pjesë e Fshatare shqiptare e zonës së nën Shkodrës.

Renditja: 1230 (12 shikime)

“Fshatare shqiptare e zonës së nën Shkodrës.”, 1921-08, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20555

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.