Skenë nga drama "Trumbetjerja", 1963

1963

Skenë nga drama "Trumbetjerja", vënë në skenë nga trupa e teatrit Skampa në 1963 . Në foton e parë nga e majta: Antoneta Kristo, Qemal Mehmeti, Shane Shllaku, Robert Ndrenika, Hysni Hatipi, Haxhi Sejko.

Të dhëna

Përshkrimi
Skenë nga drama "Trumbetjerja", vënë në skenë nga trupa e teatrit Skampa në 1963 . Në foton e parë nga e majta:
Antoneta Kristo, Qemal Mehmeti, Shane Shllaku, Robert Ndrenika, Hysni Hatipi, Haxhi Sejko.
Në foton e dytë nga e majta:
Qemal Mehmeti, Hysni Hatipi, Haxhi Sejko, Vjollca Gega.
Data
1963
Kontribuesi
Z. Aktor Hatipi
Origjina
Arkivi i Familjes Hatipi
Formati
JPG
Lënda
Teatri,

Position: 1570 (5 views)

“Skenë nga drama "Trumbetjerja", 1963”, 1963, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/20597

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.