Durrës vitet '80, anija e institutit të kërkimit të peshkimit "Ing. Meno Xhuveli" në kantierin detar

Pjesë e Durrës vitet '80, anija e institutit të kërkimit të peshkimit "Ing. Meno Xhuveli" në kantierin detar

Renditja: 3677 (3 shikime)

“Durrës vitet '80, anija e institutit të kërkimit të peshkimit "Ing. Meno Xhuveli" në kantierin detar”, 2021-07-31, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20604

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.