Paradë ushtarake në Tiranë, rreth vitit 1925

Pjesë e Paradë ushtarake në Tiranë, rreth vitit 1925

Renditja: 1984 (8 shikime)

“Paradë ushtarake në Tiranë, rreth vitit 1925”, 2021-07-31, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20606

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.