Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Iljaz Vrioni dhe kryeministri i Italisë, Musolini, në një takim në Romë rreth vitin 1927

Pjesë e Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Iljaz Vrioni dhe kryeministri i Italisë, Musolini, në një takim në Romë rreth vitin 1927

Renditja: 1379 (11 shikime)

“Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Iljaz Vrioni dhe kryeministri i Italisë, Musolini, në një takim në Romë rreth vitin 1927”, 2021-08-02, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20616

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.