Deputetët e parlamentit të parë të zgjedhur

Pjesë e Deputetët e parlamentit të parë të zgjedhur

Renditja: 1344 (9 shikime)

“Deputetët e parlamentit të parë të zgjedhur”, 2021-08-03, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20620

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.