Durrës 7 mars 1914

Pjesë e Durrës 7 mars 1914

Renditja: 932 (12 shikime)

“Durrës 7 mars 1914”, 2021-08-03, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20622

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.