Ministria e Punëve të Brendshme (sot Ministria e Bujqësisë) në vitet 1931-1944

Pjesë e Ministria e Punëve të Brendshme (sot Ministria e Bujqësisë) në vitet 1931-1944

Renditja: 1813 (10 shikime)

“Ministria e Punëve të Brendshme (sot Ministria e Bujqësisë) në vitet 1931-1944”, 2021-08-04, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20643

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.