Kryeministri Shefqet Vërlaci në zyrën e tij

Pjesë e Kryeministri Shefqet Vërlaci në zyrën e tij

Renditja: 2362 (8 shikime)

“Kryeministri Shefqet Vërlaci në zyrën e tij”, 2021-08-06, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20665

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.