Aktorë të teatrit profesionist të estradës, Durrës 1980

2021-08-07

Nga e majta në të djathtë: Enver Likmeta, Lumturi Dashi, regjisori Gjergj Vlashi, Rramazan Njala; prapa: Spiro Strati, Fadil Hasa.

Të dhëna

Përshkrimi
Nga e majta në të djathtë: Enver Likmeta, Lumturi Dashi, regjisori Gjergj Vlashi, Rramazan Njala; prapa: Spiro Strati, Fadil Hasa.
Data
7 gusht 2021
Kontribuesi
Arkivi i familjes Njala
Formati
.jpg
Zona
Teatri " Aleksandër Moisiu" Durrës

Grupet e materialeve

Renditja: 505 (8 shikime)

“Aktorë të teatrit profesionist të estradës, Durrës 1980”, 2021-08-07, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 gusht 2022, http://adsh.al/s/adsh/item/20681

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.