Orkestra e Shoqnis jasht shkollore, Elbasan 1934

1934

"Poshtë nga e majta: 1......, Ferdinand Paparisto, Spiro Popa, Kolë Paparisto, Sofokli Paparisto (dirigjues), Gani Jahja, Shefqet Balliçi, Ismail Bedhija Lart : Alfred Andoni, Muharrem Stambollxhiu"

Të dhëna

Përshkrimi
"Poshtë nga e majta:
1......, Ferdinand Paparisto, Spiro Popa, Kolë Paparisto, Sofokli Paparisto (dirigjues), Gani Jahja, Shefqet Balliçi, Ismail Bedhija
Lart :
Alfred Andoni, Muharrem Stambollxhiu"
Data
1934
Kontribuesi
Z. Astrit Lopari
Origjina
Arkivi i Z. Astrit Lopari
Zona
Elbasan

Position: 82 (238 views)

“Orkestra e Shoqnis jasht shkollore, Elbasan 1934”, 1934, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 29 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/20693

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.