Koncert instrumental i orkestrës së Shkollës Normale të Elbasanit, Tiranë 1939

1939

Lajmërimi për një koncert të orkestrës së Shkollës Normale të Elbasanit dhënë në sallën "Gloria" në Tiranë në 21 Kallnuer 1939. Drejtues i orkestrës Z. Baki Kongoli, pianist Prof. Luigj Filaj

Të dhëna

Përshkrimi
Lajmërimi për një koncert të orkestrës së Shkollës Normale të Elbasanit dhënë në sallën "Gloria" në Tiranë në 21 Kallnuer 1939.
Drejtues i orkestrës Z. Baki Kongoli, pianist Prof. Luigj Filaj
Burimi
Arkivi i Z. Astrit Lopari
Kontribuesi
Z. Astrit Lopari
Data
1939

Grupet e materialeve

Renditja: 1622 (10 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.