Princ Wied me familjen në Durrës, 1914

Pjesë e Princ Wied me familjen në Durrës, 1914

Renditja: 1984 (8 shikime)

“Princ Wied me familjen në Durrës, 1914”, 1914, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20711

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.