Ish-bashkia e Tiranës, vitet '40

Pjesë e Ish-bashkia e Tiranës, vitet '40

Renditja: 771 (14 shikime)

Aleksandër Cangonja, “Ish-bashkia e Tiranës, vitet '40”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20713

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.