Vila Mbretërore, Durrës. Salla e Fronit, 1938

Pjesë e Vila Mbretërore, Durrës. Salla e Fronit, 1938

Renditja: 249 (45 shikime)

“Vila Mbretërore, Durrës. Salla e Fronit, 1938”, 1938, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20715

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.