Makinë për pastrimin e rrugëve, Tiranë 1935

Pjesë e Makinë për pastrimin e rrugëve, Tiranë 1935

Renditja: 4180 (3 shikime)

“Makinë për pastrimin e rrugëve, Tiranë 1935”, 1934, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20729

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.