Qeveria e parë e Iljaz Vrionit

1920

Xhafer Ypi, Tef Curani, Iljaz Vrioni, Selaudin Shkoza, Kristo Floqi. Nëntor, 1920.

Të dhëna

Përshkrimi
Xhafer Ypi, Tef Curani, Iljaz Vrioni, Selaudin Shkoza, Kristo Floqi.
Nëntor, 1920.
Data
1920
Kontribuesi
Aleksandër Cangonja
Formati
.jpg
Zona
Tiranë

Grupet e materialeve

Renditja: 1284 (12 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.