Artileria shqiptare e qeverisë së Esat Pashës gjuan kundër avionëve bombardues austriakë pranë kullës së Barutit. Viti 1916

Pjesë e Artileria shqiptare e qeverisë së Esat Pashës gjuan kundër avionëve bombardues austriakë pranë kullës së Barutit. Viti 1916

Renditja: 1421 (12 shikime)

“Artileria shqiptare e qeverisë së Esat Pashës gjuan kundër avionëve bombardues austriakë pranë kullës së Barutit. Viti 1916”, 1916, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20743

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.